MENIU
0
0
Cod: ADK-ACH-UPH-BALLON

Set Canapea, 2 Fotolii si un taburet BALLON

0 opinii 0, 0
PRODUS: 3ARDEKO In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

9.153 Lei
10.170 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -5%

9.662 Lei
10.170 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -3%

9.865 Lei
10.170 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

10.170 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Setul de mobilier BALLON este format dintr-o canapea de 2 locuri, două fotolii și un taburet, toate fiind acoperite cu un material pufos și confortabil. Acest set este disponibil în diferite culori, astfel încât să se potrivească cu orice decor interior.

Canapeaua are o lungime de aproximativ 170 de centimetri, o adâncime de 95 de centimetri și o înălțime de 80 de centimetri. Este proiectată pentru a oferi un confort maxim și are un cadru solid, acoperit cu o tapițerie pufoasă și moale, care îți încântă simțurile la atingere. 

Fotoliile sunt proiectate în aceeași manieră, fiind acoperite și ele cu un material pufos și moale, care te invită să te relaxezi și să te bucuri de momente de liniște.

Acestea sunt construite pe un cadru solid din lemn și au perne de sprijin pentru spate și brațe, pentru a oferi un confort maxim.

Taburetul este un element suplimentar care vine la pachet cu acest set de mobilier. Acesta este conceput pentru a oferi un loc de odihnă sau pentru a fi folosit ca o masă de cafea, fiind, de asemenea, acoperit cu același material pufos și confortabil. 

În general, setul de mobilier BALLON este proiectat pentru a oferi o experiență confortabilă, plină de relaxare și odihnă. Este disponibil în diferite culori, care îți permit să alegi combinația care se potrivește cel mai bine cu decorul interior al camerei tale.

Set-ul contine:

- 1 Canapea cu dimensiunile: 170 / 95 / 80 cm

- 2 Fotolii cu dimensiunile: 95 / 90 / 80 cm

- 1 Taburet cu dimensiunile: 120 / 85 / 40 cm

Setul BALOON este un foarte confortabil si cu un design nonconformist. 

Poate fi comandat in diferite culori:

turcoaz,

- alb,

- roz,

- gri inchis, 

- crem unt (crem deschis)

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie