MENIU
0
0
Cod: TBRJ004

Fotoliu HOBBY

0 opinii 0, 0
In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -25%

4.902 Lei
6.537 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -20%

5.229 Lei
6.537 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

6.210 Lei
6.537 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

6.537 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Fotoliul Hobby reprezintă o combinație perfectă între design modern și atemporal, fiind o piesă de mobilier care adaugă un plus de confort și stil în orice încăpere. Acest fotoliu se remarcă prin caracteristicile sale distincte și materialele de calitate utilizate în construcție.
Designul fotoliului Hobby este modern și atemporal, fiind potrivit pentru diferite stiluri de decor interior. Cotierele inclinate adaugă un aspect contemporan și oferă un suport confortabil pentru brațe în timpul relaxării. Această caracteristică conferă și o notă de eleganță și rafinament.
Corpul fotoliului este realizat dintr-un schelet masiv de fag, asigurând durabilitate și stabilitate pe termen lung. 
Picioarele fotoliului sunt fabricate din stejar masiv, oferind o bază solidă și rezistentă. Materialul de înaltă calitate al picioarelor adaugă un aspect natural și cald, contribuind la estetica generală a fotoliului.
Sezutul fotoliului este realizat din spumă de duritate medie, oferind un nivel optim de confort și susținere ergonomică. Alegerea diferitelor culori de țesătură pentru tapiserie adaugă o notă de versatilitate și vă permite să personalizați fotoliul în funcție de preferințele și stilul dvs. decorativ.
Fotoliul Hobby este un loc perfect pentru relaxare și confort. Indiferent dacă este amplasat într-un living, birou sau dormitor, fotoliul Hobby va fi cu siguranță o piesă centrală și un loc preferat pentru relaxare.
Corp: schelet masiv de fag 
Picioare: stejar masiv: 
Sezut: Spuma duritate medie și diferite culori de țesătură

Dimensiuni:
Lungime: 80 cm
Latime: 80 cm
Inaltime spatar: 86 cm
Greutate fotoliu: 27 kg

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie