MENIU
0
0

MASA EXTENSIBILA ROYAL

Cod: ERL-TBL-EXT-ROYAL
0 opinii 0, 0
PRODUS: ERAL In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

7 saptamani

Discount -10%

7.133 Lei
7.925 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

5 saptamani

Discount -7%

7.370 Lei
7.925 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

7 saptamani

Discount -5%

7.529 Lei
7.925 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

5 saptamani

Discount -3%

7.687 Lei
7.925 Lei
ADAUGA IN COS
Descriere

Masa extensibilă Royal reprezintă o piesă centrală impresionantă pentru orice living sau bucătărie, oferind un echilibru perfect între funcționalitate și eleganță. 

Masa extensibilă "Royal" se distinge prin designul său elegant și rafinat. Cu linii curate și simetrice, aceasta adaugă un aer de eleganță în orice încăpere.

Masa "Royal" este extensibilă, ceea ce înseamnă că poate fi adaptată în funcție de nevoile de spațiu și de numărul de persoane care participă la masă. Această funcționalitate adițională o face potrivită pentru diverse ocazii și evenimente.

Culoarea albă conferă mesei un aspect luminos și modern, perfect pentru a ilumina orice spațiu. Albul este o opțiune versatilă, ce se potrivește într-o varietate de stiluri de design interior.

Un detaliu distinctiv al mesei "Royal" este reprezentat de capetele tăiate în diagonală. Această caracteristică adaugă un element de design interesant și îi conferă mesei un aspect unic și sofisticat.

Picioarele din lemn oferă stabilitate și soliditate mesei, în timp ce adaugă și o notă de căldură și naturalețe în încăpere. Lemnul este un material durabil și atrăgător, care completează perfect aspectul general al mesei.

Cu dimensiuni generoase, masa Royal oferă suficient spațiu pentru a găzdui confortabil mai mulți invitați în timpul cinei sau a altor activități sociale.

Masa extensibilă "Royal" este deci o alegere excelentă pentru cei care caută o piesă centrală impresionantă și funcțională pentru bucătărie sau sufragerie.

Cu un design elegant, culori moderne și funcționalitate extensibilă, aceasta este o investiție valoroasă în amenajarea și decorarea locuinței dumneavoastră.

Dimensiuni:

Latime:  166 cm

Adancime:    95 cm

Inaltime:   76 cm

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie