MENIU
0
0

Pat rabatabil orizontal single cu birou si dulap deasupra - ACADEMY SET (90X190)

Cod: 1121C+1121D+1114
0 opinii 0, 0
PRODUS: Multimo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%
AVANS 30%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -30%

7.299 Lei
10.427 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -25%

7.820 Lei
10.427 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -20%

8.342 Lei
10.427 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -15%

8.863 Lei
10.427 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

9.384 Lei
10.427 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

10.427 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Acest mobilier care economisește spațiu, permite apartamentelor mici să conțină toate soluțiile de dormit, studiu și depozitare. 

Acest Academy Set (90X190) contine: o unitate de studiu compactă + pat rabatabil orizontal de o persoană (90X190), deci cu deschidere laterală, dulapuri cu uși glisante și un birou de aproximativ 2 m lungime atasat de pat. 

Acest tip de mobilier este deci proiectat si construit mai ales oamenii care locuiesc in apartamente mici si garsoniere stiu bine cat de important este sa ai un mobilier cu mai mult de o functie, pentru că este aproape imposibil să pui un dormitor, o cameră de studiu, un dulap și o bibliotecă toate împreună în apartamente mici.


Mecanismul special pe baza de pistoane cu gaz permite tuturor articolelor să stea pe birou în timpul deschiderii și închiderii patului. 

Biroul este menținut întotdeauna în poziție paralelă cu podeaua.

De asemenea, iți poți transforma biroul larg într-un pat atunci când vrei.

Dimensiunea saltelei: latime 90 cm, lungime 190 cm, inaltime 18 cm.

Academy oferă, de asemenea, spațiu de locuit larg și gratuit în locuri precum campusurile studențești, pentru a găzdui mai bine mai mult de un student într-o cameră.

Academy oferă un birou lung de aproximativ 2 m pentru a studia în timpul zilei și un pat de o persoană cu deschidere orizontală, care se răstoarnă în jos ori de câte ori simțiți probabilitatea de a dormi sau de a vă odihni. 

Academy oferă, de asemenea, o soluție plăcută pentru depozitare, cu cele două dulapuri ascunse în spatele ușilor glisante în partea de sus a patului.

FOARTE IMPORTANT! Acest pat necesita ancorare pe un perete de rezistenta sau de beton, caramida, caramida tip porotherm gros.

ESTE INTERZIS MONTAJUL PE UN PERETE DE RIGIPS!

In Bucuresti si in jud. Ilfov se poate asigura montaj contra cost. 

 

Avantajele paturilor produse de MULTIMO:

- Somiera este fabricata din duraluminiu acest material avand atat avantajul unei greutati reduse, cat si a unei durabilitati si rigiditati sporite;

- Carcasa patului cu grosimea PAL-ului de 30 mm in cazul paturilor din gama Diva

- Inchiderea si deschiderea patului (Operatia de basculare) se realizeaza prin intermediul unui mecanism cu pistoane cu gaz, element tehnic superior, fata de mecanismele actionte cu arc;

- Pistoanele cu gaz au durabilitate mai mare fata de sistemele cu arc;

- 5 ani garatie pt mecanisme si pistoane

- Piciorul patului este OTEL de 4 mm, iar ornamentul din fata piciorului este tot din duraluminiu

- Piciorul patului care are si rol de maner (la gamele Diva, Royal si Nova), se aseaza automat pe sol. Acest picior se aseaza in pozitie de lucru (reazem) datorita efectului de gravitatie;

- Pericolul de rotire/inchidere accidentala a piciorului este eliminat datorita latimii lui de 100 mm (la gamele Diva, Royal si Nova);

- Patul vine cu sistem de ancorare la perete.

- Exista posibilitatea de a fi montat si demontat de mai multe ori(daca se muta in alta camera sau in alta locatie) fara sa apara probleme la remontare, datorita sistemului de prindere cu minifix;

- Lamele din lemn de fag stratificat, 7 straturi;

- Chinga de prindere a saltelei este de 5 cm latime cu catarama robusta;

- Sistem de opritoare (tije metalice) in lateralele somierei patului si in spatele acesteia pentru a impiedica salteaua sa alunece sau sa se deplaseze.

- Spatele carcasei patului este din PAL dde 8 mm, montat intr-un canal de fixare perimetral!

Instructiuni montaj:

1121C-1121D--LIFE--13.05.2022-1

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie