MENIU
0
0
Cod: LarissaS-1

Pat tapitat LARISSA (180X200)

0 opinii 0, 0
PRODUS: DeNovo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -14%

4.670 Lei
5.430 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -7%

5.050 Lei
5.430 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -3%

5.267 Lei
5.430 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

5.430 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Patul dublu LARISSA SET este un pat confortabil, cu un design modern si cu tapiterie si saltea in culori vii si inspirat alese care se afla in deplina concordanta tipul de design al patului.

Ergonomia excelenta, finisarea de calitate, designul modern si combinatia armonioasa de culori ale tapiteriei si saltelei fac din acest pat o optiune de luat in seama de catre acei clienti care isi doresc un pat confortabil si construit din materiale de calitate.

Combinatia inspirata de culori ale saltelei si tapiteriei, cu designul modern, materialele de calitate superioara folosite, toate imbinate cu atentie il fac foarte potrivit pentru locuintele amenajate in stil.

Patul are 2 lazi rabatabile individual (care se deshid pe baza de pistoane cu gaz ) pentru depozitarea pilotei, a pernelor, a paturii sau a plapumei.

Setul patului LARISSA SET contine: cadru tapitat pat LARISSA + tablie tapitata LARISSA + OPTIONAL (contra cost) saltea tapitata cu suprasaltea integrata(topper integrat).

Salteaua tapitata are un sistem de arcuri duble si este  fabricata din materiale de foarta buna calitate .

Aceasta are suprasaltea integrata (topper integrat) si este fabricata din mai multe straturi printre care: burete cu densitate ridicata, sistem de arcuri duble impachetate, burete hiper moale si fibra siliconizata..

Picioarele patului asigura circulatia aerului pe sub acesta, evitandu-se astfel formarea umiditatii si a mucegaiului sub el.

Patul are lazi de depozitare, acestea deschizandu-se prin intermediul pistoanelor cu gaz.

In Bucuresti si in jud. Ilfov se poate asigura montaj contra cost.

 

 

PAT CU DESIGN MODERN SI LAZI DE DEPOZITARE

Mecanismul modern si ingenios de deschidere al lazilor face rabatarea facila a oricarei lazi de depozitare de sub saltea. Dimensiunile generoase ale lazilor de depozitare, permit atat depozitarea pilotei si/sau a paturii cat si a pernelor.

Pat tapitat LARISSA (180X200)
Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Informatii suplimentare
Setul Include Setul conține : Cadru Pat tapitat LARISSA + tablie tapitata pat LARISSA + OPTIONAL (contra cost) saltea tapitata
Saltea Saltea cu arcuri impachetate (pocket) Dimensiuni saltea: 180X200. Inaltime (grosime saltea) = 26 cm Inaltime totala cadru pat = 38 cm
Nr. pachete: 1
Dimensiuni pachete: 0x0x0 cm, 0 kg

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie