MENIU
0
0
Cod: NS

Pat tapitat - NOVA (180X200)

0 opinii 0, 0
PRODUS: DeNovo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -40%

3.955 Lei
6.591 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -25%

4.943 Lei
6.591 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

5.932 Lei
6.591 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

6.591 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Patul rabatabil tapitat NOVA SET este un pat confortabil, cu un design modern si placut si va ofera un somn odihnitor si reconfortant pe toata durata perioadei de odihna. Detalile patului (de la ergonomie, la materialele folosite si pana la mecanismul de deschidere) sunt in asa fel gandite pentru a face utilizarea zilnica cat mai placuta.

Un alt avantaj il constituie si faptul ca patul are picioare de sustinere, lasand aerul sa circule pe sub acesta, evitandu-se astfel formarea mucegaiului sub acesta.

Patul are 2 lazi rabatabile individual (care se deshid pe baza de pistoane cu gaz ) pentru depozitarea pilotei, a pernelor, a paturii sau a plapumei.  

Setul contine: cadru pat tapitat Nova + tablie tapitata Nova + OPTIONAL (contra cost) saltea tapitata cu suprasaltea integrata(topper integrat).

Salteaua tapitata are un sistem de arcuri duble si este  fabricata din materiale de foarta buna calitate .

Aceasta are suprasaltea integrata (topper integrat) si este fabricata din mai multe straturi printre care: burete cu densitate ridicata, sistem de arcuri duble impachetate, burete hiper moale si fibra siliconizata.

Patul are lazi de depozitare, acestea deschizandu-se prin intermediul pistoanelor cu gaz.

In Bucuresti si in jud. Ilfov se poate asigura montaj contra cost.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Informatii suplimentare
Saltea Saltea cu arcuri impachetate (pocket) Dimensiune saltea: 180X200 Inaltime (grosime saltea) = 32 cm Inaltime cadru pat = 38 cm

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie