MENIU
0
0
Cod: SimS-BF-05-L

Pat tapitat SIMAY (180X200)

0 opinii 0, 0
PRODUS: DeNovo In stoc furnizor
Beneficii si detalii:

Opţiuni disponibile

Avans 100%
Avans 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -30%

3.007 Lei
4.295 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -20%

3.436 Lei
4.295 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -10%

3.866 Lei
4.295 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

4.295 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Patul dublu SIMAY este un pat de calitate cu un design clasic, cu tapiterie si saltea in culori inspirat alese care se afla in deplina concordanta tipul de design al patului.

Ergonomia excelenta, finisarea de calitate, designul conservator si combinatia armonioasa de culori ale tapiteriei si saltelei fac din acest pat o optiune de luat in seama de catre acei clienti care isi doresc un pat confortabil si construit din materiale de calitate.

Patul are 2 lazi rabatabile individual (care se deshid pe baza de pistoane cu gaz ) pentru depozitarea pilotei, a pernelor, a paturii sau a plapumei.

Setul patului SIMAY SET contine:

- cadru tapitat pat SIMAY

- tablie tapitata SIMAY

- OPTIONAL (contra cost) saltea tapitata cu topper inclus(suprasaltea inclusa).

Picioarele patului asigura circulatia aerului pe sub acesta, evitandu-se astfel formarea umiditatii si a mucegaiului sub el.

Salteaua tapitata are un sistem de arcuri duble si este  fabricata din materiale de foarta buna calitate .

Aceasta are suprasaltea integrata si este fabricata din mai multe straturi printre care: burete cu densitate ridicata, sistem de arcuri duble impachetate, burete hiper moale si fibra siliconizata.

In Bucuresti si in jud. Ilfov se poate asigura montaj contra cost.

 

 

 

PAT TAPITAT MODERN CU LAZI DE DEPOZITARE

Mecanismul modern si ingenios de deschidere al lazilor face rabatarea facila a oricarei lazi de depozitare de sub saltea. Dimensiunile generoase ale lazilor de depozitare, permit atat depozitarea pilotei si/sau a paturii cat si a pernelor.

Pat tapitat SIMAY (180X200)
Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Informatii suplimentare
Setul Include Setul conține : Cadru Pat tapitat SIMAY + OPTIONAL (contra cost) tablie tapitata pat SIMAY SET + saltea tapitata
Saltea Saltea cu arcuri impachetate (pocket) Dimensiuni saltea : 180X200 Inaltime (grosime saltea) = 26 cm Inaltime totala cadru pat si saltea = 60 cm
Nr. pachete: 1
Dimensiuni pachete: 0x0x0 cm, 0 kg

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie