MENIU
0
0
Cod: TRK-SET-LVG-MILANO

SET MOBILIER DE PERETE MILANO

0 opinii 0, 0
PRODUS: T KARAKA In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
Avans 100%
Avans 50%
Avans 30%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -30%

10.868 Lei
15.525 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

7 saptamani

Discount -20%

12.420 Lei
15.525 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -10%

13.973 Lei
15.525 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

7 saptamani

 

15.525 Lei
 
ADAUGA IN COS

Livrare in 12 saptamani

 

 

15.525 Lei
 
ADAUGA IN COS
Recomandate pentru tine
Descriere

Setul de mobilier de perete Milano este o soluție sofisticată și modernă pentru decorarea camerei de zi sau a spațiului de divertisment. Acest set este compus dintr-o combinație armonioasă de materiale precum lemnul, metalul și furnirul, oferind o notă de eleganță și rafinament.

Piesa centrală a setului este biblioteca modernă, care servește ca punct focal al mobilierului.

Aceasta este realizată dintr-un cadru din metal (cupru), care adaugă un aspect chic și contemporan. Polițele bibliotecii sunt finisate cu un furnir de lemn, care adaugă căldură și naturalețe. Aceste polițe oferă spațiu generos pentru afișarea cărților, obiectelor decorative sau a altor articole personale.

În partea de sus a setului se află un panou suport pentru televizor, realizat din furnir în aceeași nuanță de lemn ca și biblioteca. Acest panou oferă un suport sigur și stabil pentru televizorul dumneavoastră, eliberând astfel spațiul pe suprafața mobilierului.

Comoda TV, realizată din lemn furniruit și insertii din metal(cupru), completează setul și adaugă un spațiu de depozitare suplimentar. Aceasta oferă loc pentru a găzdui tehnologia audiovizuală și alte dispozitive media, precum și pentru a depozita articolele necesare. 

Setul de mobilier de perete Milano este proiectat cu atenție la detalii și combină armonios elementele moderne și clasice. Contrastele între lemn, metal și furnir adaugă adâncime și textură, creând un aspect vizual interesant. Formele curate și liniile drepte contribuie la un aspect contemporan și elegant.

Un alt aspect distinctiv al setului este semineul decorativ, care poate fi integrat în bibliotecă sau panoul de televizor. Acesta adaugă un element de foc simulat, creând o atmosferă caldă și reconfortantă în cameră. Semineul poate fi controlat prin intermediul unei telecomenzi, oferind opțiuni de lumină și căldură ajustabile pentru a vă personaliza experiența.


Setul contine :
1. Comoda TV - unitate podea
2. Panou TV - unitate perete
3. Semineu decorativ
4. Biblioteca perete


PRODUS EXPUS IN SHOWROOM!

Garantie 24 de luni.

 

Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie