MENIU
0
0

Despre noiGrand Bazaar este un mall de mobila glamour in care vei gasi o gama variata, exclusivista si completa de mobila si decoratiuni create cu rafinament si grija la detalii de producatori de renume din Turcia.


Grand Bazaar iti va oferi solutii complete, deosebite si unice pentru casa ta. Orice ai putea sa iti doresti pentru dormitor, bucatarie, baie, living, curte si gradina sau birou, covoare, plante si orice iti permite imaginatia sa iti doresti, le vei gasi la noi.


Ofertele sunt personalizate, vei primi solutii de stil, nu doar mobila si obiecte decorative. Casa ta va fi ,,altfel'', produsele noastre fiind deosebita si care au un design si calitate peste media produselor existent in acest moment ipe piata de profil.


Grand Bazaar este un concept unic pe piata din Romania pentru ca pe langa designul de interior de calitate, exclusivist, aveti acces si la o expozitie de arta cu vanzare. Artistii vor expune operele lor de arta: tablouri, sculpturi si decoratiuni, in spatiul showroom-ului nostru. In acest fel, casa dumneavoastra va capata valoare adaugata, investitii care devin din ce in ce mai valoaroase odata cu trecerea timpului.


Cei peste 1200 de mp care compun mall-ul nostru, parcarea generoasa, spatiile largi si amenajate de designeri de interior, totul este construit cu grija astfel incat experienta ta sa devina una completa, o experienta in care casa pe care o visezi sa devina Acasa, un loc in care bunul gust, rafinamentul, arta si detaliile exclusiviste sa iti aduca fericirea unui proiect incheiat cu succes.


Cel care a dat viata conceptului Grand Bazaar este Eren Colakoglu, antreprenor de succes, investitor care are deja o larga experienta in Romania, fiind dezvoltator imobiliar cu proiecte deja finalizate, in 2006 construind complexul Atlantis One din Dobroesti. Eren este arhitect si designer de interior, de asemenea proprietar al brandul Monello, concept de mobila inteligenta.


Grand Bazaar este locul in care toti cei care cauta rafinamentul, vor gasi solutii de stil si design interior complet personalizate, unice, in care confortul se imbina cu bunul gust si arta.Grand Bazaar este pentru cunoscatori!