MENIU
0
0

Despre noi

Cu 140 de furnizori internationali de top din industriile producatoare de 

MOBILIER, PANOURI & FINISAJE PERETI, VOPSELURI, TAPET, COVOARE & ARTA, plus decoratiuni si accesorii Za’art, Grand Bazaar este o solutie complexa de design interior, care imbina mobila glamour cu elemente clasice sau contemporane, in care puteti gasi solutii si optiuni rafinate adresate unor multiple functiuni.

Pentru case, birouri, dezvoltatori imobiliari, hoteluri, abordarea spatiilor este si personalizata, se pot achizitiona piesele din showroom, dar se pot comanda si pe dimensiunile particulare ale proiectelor.


Ofertele sunt optimizate cu designerii GrandBazaar si Za’art, consultanti cu experienta internationala cosmopolita si rafinata.Grand Bazaar este un concept unic pe piata din Romania prin aceea ca este potentat de HUB-ul de ARTA & LIFESTYLE ZA’ART, situat la mezaninul showroom-ului nostru. 


zaart.ro este o abordare care cultiva diversitatea stilurilor, rasfatul si confortul in toate detaliile care impacteaza calitatea vietii.Artistii care expun la Za’art sunt valorosi, si cu un nivel artistic de excelenta. Arta lor este expusa la noi in showroom spre vanzare, iar aceasta investitie a dumneavoastra este o garantie a unui plasament profitabil si in crestere o data cu trecerea timpului.Cei peste 1200 de mp care compun showroom-ul nostru, parcarea generoasa, spatiile largi si ingenuos amenajate de designerii de interior, totul este construit cu grija astfel incat experienta clientilor sa devina una completa, o experienta in care casa la care viseaza sa devina Acasa, un loc in care bunul gust, rafinamentul, arta si detaliile exclusiviste sa aduca implinirea unui proiect bine implementat.


Dl. Eren Colakoglu, GrandBazaar, antreprenor de succes, investitor care are deja o experienta bogata in Romania, fiind la randul lui si architect si dezvoltator imobiliar, cu proiecte de excelenta finalizate [Complexul Atlantis One din Dobroesti] Dl. Colakoglu este de asemenea si proprietar al marcii de mobilier intelligent MONELLO.

Panel only seen by widget owner