MENIU
0
0

Canapea 3 locuri Perla

Cod: TRK-SOF-3LU-PERLA
0 opinii 0, 0
PRODUS: T KARAKA In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -10%

9.450 Lei
10.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -5%

9.975 Lei
10.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

9 saptamani

Discount -3%

10.185 Lei
10.500 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

10.500 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Canapeaua modernă PERLA este o piesă de mobilier care poate găzdui trei persoane și are un design elegant și simplu, cu linii curate și minimaliste.

Cadrul și baza canapelei sunt realizate din lemn, ceea ce oferă un aspect natural și cald.

Tapiteria si pernele canapelei sunt realizate din material textil, iar culorile pot fi personalizate, pentru a se potrivi cu decorul casei tale. În plus, canapeaua poate fi echipată cu perne decorative, pentru a oferi un plus de confort și eleganță.

Canapeaua Perla este o alegere perfectă pentru cei care caută un mobilier modern, usor diferit ca design decat multe produse de pe piata, care poate fi integrat în orice tip de decor.

Designul său simplu și cald îi conferă o notă de eleganță și rafinament, fiind potrivită pentru orice tip de cameră, de la sufragerie la birou sau camera de oaspeți.

 

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie