MENIU
0
0
Cod: DKR-NBR-MARMARA-430/260

Unitate de perete pentru TV cu panou de perete decorativ Marmara 375/280 cm

0 opinii 0, 0
PRODUS: NIBERRA In stoc furnizor
Beneficii si detalii:
AVANS 100%
AVANS 50%

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -15%

12.176 Lei
14.325 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

Discount -8%

13.179 Lei
14.325 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Standard

8 saptamani

Discount -5%

13.609 Lei
14.325 Lei
ADAUGA IN COS

Livrare Expres

6 saptamani

 

14.325 Lei
 
ADAUGA IN COS
Descriere

Unitatea de perete pentru TV cu panou de perete decorativ Marmara este o piesă de mobilier impresionantă și modernă, cu dimensiuni mari, de 375 cm lungime și 280 cm înălțime.

Aceasta este realizată dintr-un material de calitate superioară și are un design elegant și sofisticat, perfect pentru a transforma aspectul oricărei camere.

Unitatea de perete pentru TV dispune de un spațiu generos pentru televizorul dvs. și de mai multe spații de depozitare pentru diferitele echipamente de divertisment, precum și pentru alte obiecte personale. Aceasta este prevăzută cu rafturi și sertare, care sunt perfecte pentru organizarea și depozitarea diferitelor lucruri.

Panoul de perete decorativ este realizat în două culori, alb și lemn natur, și are un aspect de fereastră, care poate oferi o senzație de adâncime și perspectivă în cameră. Acesta este un element decorativ impresionant și poate fi un punct de atracție în orice cameră.

Aceasta poate fi utilizată într-o varietate de spații, inclusiv în camera de zi, dormitor sau birou, și poate fi combinate cu alte elemente de mobilier pentru a crea un aspect coerent și armonios.

În concluzie, unitatea de perete pentru TV cu panou de perete decorativ Marmara este o piesă de mobilier de calitate superioară și impresionantă, care poate fi o alegere excelentă pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul și funcționalitatea camerei.

Dimensiuni:

Lungime = 375 cm

Inaltime = 280 cm

Informatii utile pentru livrare

Va rugam SA VA ASIGURATI ca spatiul existent pe traseul stabilit pana in locul pozitionarii produsului (scara blocului, interiorul sau scara casei/vilei, spatiului comercial, etc al dumneavoastra) permite ca produsul comandat sa poata fi transportat si manipulat corespunzator.


Acordă o notă:
Captcha
Din aceeasi categorie